Ajtó, ablak üvegezés

Cégünk üvegezéssel és üveges munkák kivitelezéssel foglalkozik. Thermo hőszigetelt thermoplan üvegek beépítése kedvező áron. 2, 3 rétegű thermo üvegek. Vállajuk sérült, reped, bepárásodott ajtó vagy ablak thermo, themoplán üvegének szakszerű cseréjét. Az általunk beépített üveg, üveggyárban, zárt légmentes gépsoron készül, ami akár kripton vagy argongázzal van töltve és lowE bevonattal van ellátva.

Ajtó, ablak üvegezés, üvegcsere akár biztosítási kárrendezésre is. Vállaljuk törött, repedt, sérült ablak vagy ajtó üvegének cseréjét -fém, fa, műanyag, stb nyílászáróba.

Beltéri kültéri ajtók üvegezése, flott (hagyományos üveg), hőszigetelt thermo üveg akár dekor sav maratott - nyomtatott (más-néven printelt) vagy homok-fújt üveggel (katedrál), edzett vagy edzett laminált, ragasztott biztonsági üveggel.

Ajtó, ablak  üvegezés keretein belül:

  • Normál és dekor üvegezés 3mm  - 25 mm.-ig
  • 2 ill. 3 rétegű Hőszigetelt (thermo) üvege cseréje, beépítése
  • Tükör készítést, helyszini beépítéssel
  • Üvegezés biztonsági üveggel vagy  VSG üveggel is
  • Edzett üveg méretre vágva megmunkálva
  • Egyedi üveges munkák kivitelezése
  • Sérült edzett üvegek újragyártása, beépítéssel
  • Edzett üveg gyártása helyszínre szállítással, beépítés nélkül is.

Működési területünk: Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Nagykovácsi, Páty, Remeteszőlős, Sóskút, Tata, Tárnok, Telki, Törökbálint.

Ajánlatkérő űrlap

Thermo üveg csere biztosítási kárrendezésre

Ajánlatkérés üvegezésre, velünk számolhat
Ajánlatkérő űrlap

Üvegezés. üvegcsere biztosításra hogyan működik?

Kérjen ajánlatot űrlapunk segítségével üvegezésre, üvegcserére

Használja ajánlatkérő űrlapunkat, mérje el a látható üvegfelületet (nem kell mm méter pontosan)  és ha lehet fotózza le az üveget is. Így látjuk az üveg fajtáját a beépítés nagyjából-i körülményeit. Adja meg a beépítés helyét (város, Bp esetén kerületet is) Az ajánlat elfogadása után kiszállunk pontos méretett venni (pl hőszigetelt üveg esetében)

Jelentse be az üvegkárt biztosítójának

Vegye fel a biztosítójával a kapcsolatot, hívja fel őket de akár online is be tudja jelenteni az üvegkárt. Fotózza le a sérült üveget és mellékelje az általunk adott javítási ajánlatot. Ha fotót és javítási ajánlatot mellékel a kárbejelentés során akár 3 órán belül is jóváhagyják a javítást.  Bizonyos esetekben kiszáll a biztosító társaság kárszemlére és van amikor jóvá hagyja a javítást szemle nélkül.

Rendelje meg az üveges munkát

Ha elfogadta az ajánlatot a biztosító társaság kérem hivjon fel minket és az előzetes áralapján rendelje meg az üveges munkát, azaz az üveg cserét.  Ha hagyományos üvegcseréról van szó rögtön el is végezzük a munkát. Bizonyos üvegfajtáknál az üveget meg kell rendelni.

Helyszíni méretvétel bizonyos üveg típusoknál

Pl hőszigetelt üveg esetében mindenképp szükséges a kiszállás a méret pontosításához és a beépítési körülmények megtekintése miatt. A felmérés kb 5-10 perce vesz igénybe. Egyéb esetben nagyon üveglapot viszünk az adott méretnél és a műhelykocsinkba be vágjuk méretre.

Beépítés a munka átadása

Önnel egyeztetett időpontban felkészülten érkezünk az üveg cserére. A munka után kiállítjuk a végszámlát, átadjuk a hőszigetelt üveg gyári igazolását. Önnek nincs más dolga mint megküldeni a nekünk kifizetett számlát az üvegcseréról, és a biztosító társaság megküldi önnek a javítás összegét.

 

More in this category: Hőszigetelt üveg csere »